秋冬乾物女必入手!The Body Shop新登場「升級版皇牌身體潤膚霜」潤而不膩 成分天然 + 長效保濕!

不經不覺又就嚟到轉季嘅日子,身為乾物女嘅美編就最怕怕~ 每年未等入秋就已經及早搵定身體潤膚霜迎接乾燥嘅日子,唔使周身痕兼乾爭爭甩晒皮咁醜樣!

今年美編嘅心水No.1身體潤膚霜就係The Body Shop新推出「升級版皇牌身體潤膚霜」,仲有10款咁多,啱晒心多多嘅美編呀~而且今次嘅「升級版皇牌身體潤膚霜」蘊含超過95%天然成分、96 小時長效保濕,而一向愛地球嘅The Body Shop除咗換上全新100%可回收嘅環保包裝之外,全系列仲通過英國純素協會認證,蘊含來自加納嘅社群公平貿易乳木果油和可可脂,真係美編嘅至愛呀!

唔怪得The Body Shop皇牌身體潤膚霜一直深受大家喜愛,仲創下「每3秒售出1盒」*嘅銷售佳績啦!

美編就已經有3款心水推介同各位sis開心share,再同大家解構下呢款皇牌潤膚霜有幾好用啦~

用後感:身為乾物女嘅美編一試愛上,吸收得快,潤而不膩,用咗短短一個星期皮膚即刻變得潤滑光澤!天然成分仲用得好放心,係今個秋冬must have item!

機會嚟啦!如果想 #免費領取體驗裝 開啟GoLoveYourself 天然滋潤旅程,立即到門市免費登記成為Love Your Body Club ™ 新會員及下載Perkd手機應用程式,即送英倫玫瑰亮肌身體潤膚霜8ml及乳木果身體潤膚霜8ml 體驗裝!(各1包)**

另外仲有 #限時優惠 必搶!由 即日至10月27日,於門市出示電子優惠劵或到 HKTVmall 旗艦店輸入優惠碼 “BUTTER10” 購買全新升級配方皇牌身體潤膚霜系列,即享9折優惠(數量有限,售完即止)立即領取電子優惠券???????? https://bit.ly/3tmmTB8

而即日至10月27日購買任何一件皇牌身體潤膚霜,The Body Shop仲會捐贈一件予香港婦女中心協會,鼓勵基層婦女愛自己!

想身心都靚晒,就即刻入手啦~

**條款及細則:適用於香港及澳門分店(東涌東薈城分店除外)
※換領有效期至2021年10月27日
※數量有限,換完即止